Duket e pabesueshme, por studimet kanë treguar se 50 vjetët e fundit toka po shkon drejt një epoke të re gjeologjike. Ne e nënvlerësojmë ndikimin e njerëzimit në atmosferën e Tokës, oqeanet dhe kafshët e egra, dhe vitet e fundit kanë shënuar transformime dramatike që kanë ndikim te njerëzit dhe te planeti.

Dardania.com nëpërmjet fotove ju tregon ndryshimet që ka pësuar planeti Toka.

1. Tharja e liqeneve

2. Shkrirja e akullnajave

3. Reduktimi i ndotjes së ajrit

4. Shndërrimi i shkretëtirave në toka pjellore

5. Urbanizimi

6. Ishuj artificial

7. Teknologjia

8. Informimi i shoqërisë

9. Komunikimi

10. Aktivitetet

11. Moda

12. Prindërimi

13. Çështjet sociale./dardania.com


Flash Lajme