Në Arizona një shofer shpëtoi nga një aksident i çuditshëm me vetëm disa plagë të lehta, pasi që thuhet se u përplas me një kaktus Saguaro i cili hyri tej përtej xhamit të parë të makinës së tij duke e mbushur brendësinë e makinës plot me gjemba madje duke rrezikuar seriozisht jetën e tij.

Pak para orës 9:30 të mëngjesit, zyrtarët u njoftuan për një aksident në zonën e Alpinës Catalina në Arizona.

Departamenti i Sheriffit të Qarkut Pima raportoi se dikush thirri dhe tha se një shofer kishte manovruar keq dhe kishte goditur një kaktus.


Flash Lajme