Mund të duket e çuditshme, por çanta juaj e kozmetikës, tregon shumë për personalitetin tuaj. Ngjyrat e ndyshme që përdorni për make-up, shprehin një pjesë të karakterit tuaj. Shikoni përshkrimet më poshtë për çdo ngjyrë që përdorni për buzët tuaja:

Buzë me ngjyrë portokalli

Ju keni një ndjenjë të madhe humori dhe zakonisht kaloni kohën tuaj të lirë përreth miqve ose duke takuar njerëz të rinj. Njerëzit ju duan për pozitivitetin tuaj.

Buzë të kuqe


Ju jeni të guximshëm dhe të patrembur kur hasni sfida të reja. Një nga gjërat më të rëndësishme për ju është realizimi i ëndrrave që keni në jetë dhe të punoni  për të arritur qëllimet.

Rozë

Ju jeni njeriu që i kuptoni të gjithë të tjerët. Sa herë dikush ka një problem, përplaset te ju. Jeni shumë të dashur dhe emocional. Grupi shoqëror ju vlerëson për ndjeshmërinë që keni.

Nude


Ju shijoni gjërat e thjeshta në jetë. Ajo që ju e vlerësoni më së shumti është ndershmëria.

Të zeza

Nuk ju intereson çfarë të tjerët mendojnë për ju. Jeni shumë të pavarur dhe doni të shijoni çdo çast deri në maksimum. Rebelë, sepse motoja juaj është që rregullat janë bërë për tu thyer./L.F-dritare.net


Flash Lajme