Një artiste e re nigeriane ka zgjedhur një mënyrë unike për të shprehur talentin e saj.

Olarinde ka një talent të rrallë, kthen ‘shkarravinat’ në vepra të mirëfillta arti dhe madje të mrekullueshme.

Ajo i kthen ato qindra vija në portrete. Ajo ka krijuar madje më shumë se 100 vepra arti me këtë teknikë. Është artiste me kohë të plotë.


Flash Lajme

Më të lexuarat