Historia e njerëzimit është e mbushur me sekrete dhe mistere.

E panjohura na mundon gjatë gjithë kohës, por të panjohurat e mëdha mundojnë botën prej qindra vitesh.

Dritare.net, sjell në galerinë më poshtë 10 mistere nga qindra të tillë që ka bota./ i.m-dritare.net

Foto 1 nga 10

Ndoshta, ky është informacioni i mbrojtur më shumë në botë. Kodet bërthamore janë të dhënat më të fshehta të qeverisë amerikane, të cilat i dinë vetëm zyrtarët e lartë të Departamentit amerikan të Mbrojtjes.


Flash Lajme

Më të lexuarat