Një ndër problemet më të mëdha me të cilat po përballet bota sot janë krimet kibernetike.
Dritare.net, sjell 12 mënyra për ta kuptuar se kompjuteri juaj po sulmohet, dhe nëse ju e zbuloni një gjë të tillë ne ju ndihmojë t’i ruani sa më të sigurta të dhënat tuaja.

/ i.m-Dritare.net. Burimi: Bright Side

Foto 1 nga 13


Flash Lajme

Më të lexuarat