Një artist italian i njohur si Peeta, transformon ndërtesat statike në iluzione optike duke i bërë ato të duken të mrekullueshme, duke pikturuar forma abstrakte mbi to.

“Kur pikturoj në mure, qëllimi im është gjithmonë që të krijojë një dialog me parametrat strukturorë dhe kulturorë të kontekstit rrethues, qoftë arkitekturor apo jo,” thotë Peeta në faqen e tij zyrtare.

Sot dardania.com ju ka sjellë disa nga veprat e tij 3D që do ju lënë pa fjalë. Shikoni fotot në galerinë më poshtë./dardania.com

Foto 1 nga 14


Flash Lajme