Të jesh prind dhe bashkëshort i mirë do të thotë të përballosh kapriçot e fëmijës, gruas, mbase edhe qenit.

Një ilustrator ka pasqyruar jetën e një mashkulli me gruan, fëmijën dhe qenin e tij. Lumturi, lojëra, argëtim, zënka, rrengje, ka nga të gjitha. Dardania.com i ka sjellë për ju këto ilustrime në galerinë më poshtë.//dardania.com

Foto 1 nga 15


Flash Lajme