Të drejtat e LGBT, janë të drejta njerëzore. Është vërtet tragjike që kjo çështje ka dalë në dritë pas kaq shumë kohë. Nuk është diçka e re. Ka qenë atje për një kohë të gjatë dhe ka pasur shumë njerëz transgjinorë që kanë qenë pjesë e kësaj bote magjepsëse.

Ne thjesht nuk i njohim shumë prej tyre. Të paktën deri tani.

Këto gra do t’ju dalin në ëndërr, natën. Ato janë me të vërtetë të bukura dhe në qoftë se ne nuk do t’ju tregonim se kanë lindur burra, nuk do ta dallonit kurrë vetë.

Claudia Charriez

Dardania.com ka sjellë për ju në galerinë më poshtë, tetë gra të famshme dhe të bukura, që kanë lindur meshkuj.//dardania.com

Foto 1 nga 8

Christine Jorgensen


Flash Lajme