Ndoshta ju ka ndodhur të shihni diçka të papërshkrueshme dhe as nuk keni mundur të pyesni se çfarë është. Tani po jetojmë në një kohë ku pothuajse gjithçka interesante kapet menjëherë nga kamerat e celularëve të mençur.

Ky është rasti i kësaj fotografie më poshtë, e cila u kap në një fshat të Tajlandës. Dy njerëz, njëri me dy qentë e tij dhe tjetri me dy pitonë, u panë në një rrugë, transmeton Gazeta Express.

Sipas asaj që shihet në foton e publikuar në internet, ata ishin bërë gati që t’i futnin në dyluftim qentë dhe zvarranikët gjigant.


Flash Lajme