Puna e policit është e vështirë dhe serioze, por ndonjëherë ata na habisnin me sensin e tyre të humorit. Po! Edhe ata kanë momente qesharake! Po të shohim disa momente të shkrepura ndërsa janë në krye të detyrës, ose disa të  tjera ironike, na vjen t’u ofrojmë një përqafim.

Dardania.com ka sjellë për ju, në galerinë më poshtë, disa foto të policëve, të cilët edhe pse janë në krye të detyrës, argëtohen ashtu si ne.//dardania.com

Foto 1 nga 16


Flash Lajme