Standardet dhe perceptimet për të bukurën ndryshojnë në të gjithë botën. Ka disa njerëz që e çojnë kujdesin ndaj vetes në një nivel tjetër.

Arsyeja pse disa aziatike duken kaq bukur ndonjëherë, lidhet me mënyrën si ato bëjnë makijazhin. Përzgjedhin përbërës profesionalë, ngjitës për të ngushtuar tiparet, mjekër, hundë, gushë. Jo vetëm makijazhi, por edhe krijimi i disa mjeteve ndihmëse, si lëkurë e rremë, qerpikë të rremë, i bëjnë ato të duken kaq bukur.

Dardania.com ka sjellë për ju, në galerinë më poshtë, disa foto që tregojnë vajzat aziatike teksa heqin makijazhin. Pasi të shihni këto foto, është e sigurt që s’do t’i zinit besë njeriu.//dardania.com

Foto 1 nga 20


Flash Lajme

Më të lexuarat