Disa karaktere vizatimore mund të jenë të paharrueshme, sa na duket sikur ata janë njerëz realë. Në fakt po, janë. Animatorët frymëzohen nga jeta dhe i bazojnë karakteret e tyre te personazhet e famshme.

Aladdin i Disney u frymëzua nga Tom Cruise dhe “Libri i xhunglës”, u frymëzua nga Beatels.

Dardania.com ka sjellë për ju 10 karaktere vizatimore që janë bazuar te njerëzit e famshëm.//dardania.com

Foto 1 nga 11


Flash Lajme

Më të lexuarat