Një familje e qëndrueshme nuk është kusht që fëmija të jetë i suksshëm. Për t’ua vërtetuar, dardania.com ju sjell disa nga perzoanzhet vip, që janë rritur nga prindër LGBT, që në fillim patën martesë normale, ndërsa më vonë kuptuan orientim tjetër seksual.

Sot ata janë të lumtur, dhe madje yje Hollivudi.

Robert De Niro

Ata janë rritur me frymën e kundërshtimit të paragjykimeve, sepse ç’rëndësi ka orientimi seksual, kur prindërit ju duan. Shikoni se për kë vipa e kemi fjalën, në galerinë më poshtë./E.B-dritare

50 Cent
50 Cent

Foto 1 nga 12


Flash Lajme

Më të lexuarat