A ju ka ndodhur ndonjëherë të blini me plot entuziazëm një palë këpucë, vetëm për të mësuar më vonë se ato janë shumë të ngushta dhe është pothuajse e pamundur të ecni mbi to?

Image result for hurt legs from high heels

Shumë njerëz e kanë gjetur veten në situata të tilla, por tani është koha që ky problem të zgjidhet një herë e përgjithmonë. Mënyra më e mirë për t’i zgjeruar këpucët e ngushta është duke i ngrirë ato.

Fillimisht, brenda këpucëve i vendosni dy qese të mbyllura me ujë, dhe pastaj këpucët i futni në frigorifer derisa qeset me ujë të jenë ngrirë. Lërini ashtu për një periudhë të shkurtë kohore, pastaj hiqni qeset me akuj. Pas këtij procesi, materiali i këpucëve tuaja duhet të jetë zgjeruar./dardania.com


Flash Lajme

Më të lexuarat