Një ndër diktatrët më të mëdhenj të njerëzimit, kreu i Partisë Naziste Adolf Hitler ishte nominuar për çmimin Nobel, së bashkum e Benito Musolinin në Itali.

Këto janë vetëm disa nga faktet interesante që mund të mos  i keni ditur më herët.

Më poshtë sjellim 7 fakte historike interesante dhe të panjohura./dardania.com

Foto 1 nga 7

Hitleri dhe Mussolini u nominuan që të dy për çmimin Nobel


Flash Lajme

Më të lexuarat