Bridget Thackëray, 25 vjeç, vizitoi shkretëtirën Danakil në Etiopi me shoqëruesin e saj të udhëtimeve, fotografin Topher Richëhite në qershor të 2019.

Shkretëtira Danakil është një nga vendet më të ulëta dhe më të nxehta në planetin Tokë, dhe është e ndotur me tarracat e squfurit dhe me pamje të botës tjetër.

Këto tarraca ofrojnë pamje me të vërtetë mbresëlënëse dhe janë në ngjyra të larmishme duke filluar nga tone të ndryshme të së gjelbrës në ngjyrë të verdhë dhe portokalli.


Flash Lajme

Më të lexuarat