Foto të papublikuara më parë kanë dalë nga tragjedia e 11 shtatorit 2001, bombardimi i Kullave Binjake në SHBA.

Këto foto janë shkrepur nga një punëtor ndërtimi i paidentifikuar, që ndihmon në pastrimin e rrënojave të Kullave Binjake dhe zonat përreth.

CD-të ishin në gjendje të keqe, por të dhënat u morën në fund.

Arkivistët i kanë ngarkuar fotot në Flickr dhe i kanë shpërndarë ato. Ju mund t’i shikoni në galerinë më poshtë.//dardania.com

Foto 1 nga 15


Flash Lajme

Më të lexuarat