Kurrë nuk është vonë për të shkuar në universitet edhe nëse i ke kaluar të 80-tat. Të paktën kështu dëshmojnë këto raste. Theresia Brandl plotësoi ëndrrën e saj, u diplomua në moshën 105-vjeçare, kështu që nëse mendoni se “ju ka ikur mosha për shkollë”, bazohuni te ky shembull.

Shpesh jemi mësuar që në ceremonitë e diplomimit të jenë prindërit dhe gjyshërit që shoqërojnë vajzat dhe djemtë në këtë moment kaq të rëndësishëm. Por në këto raste ka ndodhur e kundërta. E gjithë familja, në ceremoninë e diplomimit të gjyshërve.

Ja disa raste.

Ky çift u diplomua në moshën 90 vjeçare.

Ky që shihni në foto, u martua kur ishte 23 vjeç, në moshën 33-vjeçare ishte baba i 5 fëmijëve ndërsa dot në moshën 70 vjeçare, është diplomuar.

Babai dhe djali u diplomuan të dy në të njëjtën ditë, për të njëjtën degë.

94 vjeç, i diplomuar për drejtësi.

Dy djemtë që gëzojnë për diplomimin e babait

/L.F-dritare.net


Flash Lajme

Më të lexuarat