Ka disa detaje të vogla, në dukje të parëndësishme, por që shpesh na shqetësojnë. Kur na humb një vëth, si të pastrojmë tualetin më thjeshtë, apo të gjesh fillin e ngjitëses që është e tejdukshme.

Për t’ju ardhur në ndihmë shikoni disa nga këto truke të ilustruara me foto, që në situata të caktuara do t’ju hyjnë në punë.

Vendosni kapëse në ngjitësen e tejdukshme.

Vendosni pak letër alumin te shishja e vajit, si në foto dhe më pas shpojeni atë me pirun.

Nëse dëshironi që pija juaj të ftohet shpejt, kjo hile është një hile. Vishni shishen me një pecetë të lagur ose një peshqir letre dhe vendoseni në frigorifer.

Duar me yndyrë ?Përdorni këto shkopinj.

Vendosni një çorape te fshesa juaj e korrentit, nëse ju humbet ndonjë objekt i vogël.

Në ju është bllokuar tualeti, mund të përdorni një shishe plastike. Funksionon mjaft mirë.

/L.F-dritare.net


Flash Lajme

Më të lexuarat