Hulumtime të reja kanë sugjeruar që pirja e çajit mund të jetë e mirë për trurin tuaj si dhe të pengojë plakjen.

Shkencëtarët tani thonë se konsumimi i rregullt i çajit mund të jetë një zgjedhje e thjeshtë jetese që sjell dobi për shëndetin e trurit.

Studiuesit e udhëhequr nga një ekip me bazë në Universitetin Kombëtar të Singaporit analizuan skanimet MRI nga nje grup personash të moshës mbi 60 vjeç.


Flash Lajme

Më të lexuarat