Të bësh një foto të mirë, të bukur dhe mahnitëse do shumë punë, ju duhet një ide e lezetshme, një fotograf profesionit, disa asistentë dhe shumë propozime. Sidoqoftë të gjithë këto, qëndrojnë prapa skenave.

Fotografi amerikan, Geo Leon, është një nga ata që vendosi të tregojë jo vetëm kryeveprat e tij të fundit, por edhe procesin e krijimit të tyre. Dhe e dini çfarë? Ju mund t’i përdorni idetë e tij dhe të bëni vetë një fotografi të paharrueshme menjëherë pas leximit të këtij artikulli.

Ne i kemi provuar disa nga idetë e tij dhe duam t’ju frymëzojmë të bëni të njëjtën gjë. Zbuloni më poshtë idetë dhe fotot perfekte që dardania.com ka mbledhur për ju dhe frymëzohuni si ne!//dardania.com

Foto 1 nga 29


Flash Lajme

Më të lexuarat