Një viç me ‘fytyrë njerëzore’ u lind në fshatin e vogël të Vila Ana, Argjentinë.

Kafsha për fat të keq vdiq brenda disa orësh pas lindjes, por pronari i saj e filmoi atë dhe pamjet janë publikuar në “You Tube”.

Krijesa lindi me një hundë dhe gojë të vogël dhe gjendja e saj ishte aq e keqe sa luftonte të ngrinte kokën.

Eksperti i gjenetikës, Nicolas Magnago tha për mediat lokale se kafsha ka lindur me mutacion gjenetik të rrallë.


Flash Lajme

Më të lexuarat