Dështoi në të gjitha përpjekjet dhe aplikimet e tij për të hyrë në botën e aktrimit dhe shkak për këtë ishte belbëzimi, zëri i tij i papërshtatshëm por dhe pamje e cila nuk u pëlqente skenaristëve.


Që këtu vendosi ti shfrytëzojë të metat e veta të cilat ia vinin në pah, duke shpikur shpikur personazhin e Mister Been, i cili bazohej vetëm në heshtje dhe pamjen e tij që nuk u kishte pëlqyer regjizorëve.
Arriti të bëjë të qeshë pjesën më të madhe të globit tokësor, pa folur as dhe një fjalë të vetme, vetëm falë pamjes dhe lëvizjeve të tij karizmatike, por edhe falë kukulles dhe makinës së tij të veçantë
Tashmë ka vënë mënjanë një pasuri që llogaritet në qindra miliona dollar dhe është nderuar dhe shpërblyer nga presidentët dhe mbretërit e botës, me në krye vetë mbretëreshën Elizabet.
Po, bëhet fjalë për aktorin komik Rowan Atkinson

Elmaz Fida