Sa herë jeni parë në pasqyrë sot? I keni numëruar? Në fakt shumë prej nesh mund të çuditen me faktin se pasqyra moderne siç e njohim të gjithë sot, u shpik në vitin 1835.

Kjo do të thotë se përgjatë shumicës së historisë, njerëzit kanë qenë goxha kreativë për të zbuluar sesi duken në të vërtetë.

Marrëdhënia e pasqyrës me reflektimin e bëri atë njëherësh objekt të spiritualitetit dhe pasurisë, një mjet për prakticitetin e shkencës dhe vanitetit po ashtu,informon dardania.com.

Historia se si arritëm tek pasqyra moderne, reflekton më shumë sesa thjesht një risi teknologjike: Është çelësi kryesor në lidhjen e dashurisë gjithnjë e në rritje të njeriut për vetveten./dritare.net


Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All