Nga një selfie e Kullës Eiffel deri te snapset ekzotike të festave, ky në foto është një influencues shumë interesant i rrjeteve sociale. Pasi bëhet fjalë për një personazh të krijuar dhe që transmeton një mesazh shumë të rëndësishëm për njerëzimin.

Por ylli francez i mediave sociale, i njohur si ‘B’, nuk është ikona e fundit e stilit apo blogerja e bukurive që bën një pasarelë mode.

Përkundrazi, ajo është një bletë e krijuar nga kompjuteri dhe ka një mesazh të rëndësishëm për ta ndarë me të gjithë ne e në veçanti me ndjekësit e saj.

Krijuar nga rrjeti filantropik francez Fondation de France, ‘B’ synon të rrisë ndërgjegjësimin për rënien globale të insektit përmes postimeve të cilat tentojnë edhe të bindin njerëzit se si po e shkatërrojnë habitatin e këtyre insekteve duke e kthyer atë në një vip instagrami.

Image


Flash Lajme

Më të lexuarat