Facebook në bashkëpunim me organizatat kundër dhunës në familje po punojnë që ti bëjnë rrjetet sociale një vend më të sigurt për gratë. Rrjeti social  dëshiron të zvogëlojë ngacmimet që mund t’i mbajnë gratë jashtë linje dhe po zhvillon një teknologji të përparuar që ndihmon në parandalimin e abuzimeve.

Gjigandi i teknologjisë thotë se është duke përdorur teknologjinë e njohjes së shenjës së gishtërinjve dhe përputhjen e fotografive kur shpërndahet një imazh intim jo konsensual, duke mos lejuar që ai të shpërndahet përsëri pasi të raportohet.


Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All