Whatsapp ka një lloj virusi nga të cilët mund të preken telefonat celularë Android dhe iOS.

Për këtë arsye, i kërkon përdoruesve që të përditësojnë versionin më të fundit të aplikacionit.

Nëse nuk bëhet, atëherë mund të preken të dhënat nga hakerat, të cilët arrijnë të hyjnë në telefonin tuaj duke ju dërguar një video MP4.

Problemi u rregullua në fillim të kësaj jave, por funksionon vetëm për ata që kanë bërë përditësimin.

Prandaj, bëni mirë që të shpenzoi 2 minuta kohë për të bërë këtë proces të thjeshtë që ju mbron celularin dhe të dhënat tuaja.


Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All