WhatsApp është një ndër rrjetet e komunikimit më të përdorura në botë.

Miliona përdorues shkëmbejnë mesazhe çdo ditë, përmes këtij rrjeti komunikimi.

Por, duke filluar nga 1 shkurti i 2020, WhatsApp, do të ndalojë së funksionuari në çdo iPhone që funksionon me sistemin iOS 8 ose më i vjetër, dhe në çdo pajisje Android që ekzekuton versionin 2.3.7 ose më të vjetër.

Nga ana tjetër whatsApp po tërheq funksionin për të gjithë telefonat e Windoës nga 31 Dhjetori 2019./dardania.com

Për t’u bërë pjesë e grupit "Dritare.net" mjafton të klikoni: JOIN GROUP