Astronauti italian Luca Parmitano ka bërë një foto mahnitëse të Kretës.

Fotografi e pabesueshme u bë në Stacionin Ndërkombëtar Hapësinor ndërsa, astranauti po fluturonte mbi Greqi.

Një foto që mund të bëhet lehtësisht një poster në një dhomë, edhe pse është … me kokë poshtë.

Por kjo është pikërisht magjia!

“Shkëlqimi i diellit thekson ndërveprimin midis detit dhe tokës”, shkruan astronauti në twitter.

Tweets by astro_luca


Flash Lajme

Më të lexuarat