Psikologët mund të zbulojnë shumë gjëra për ju, me vetëm duke parë se çfarë forme gjeometrike zgjidhni. Kjo është e mundur, pasi gjithçka që zgjidhni lidhet me ju dhe personalitetin tuaj.

Dardania.com ju ka sjellë një test të ngjashëm. Shikoni foton, dhe zgjidhni një nga trekëndëshat! Pasi ta zgjidhni, shikoni më poshtë, dhe do gjeni përgjigje.

Këtu janë përgjigjet për të gjitha format gjeometrike

1.

Ju keni qëllimet tuaja dhe jeni të vendosur. Cilësia juaj më e mirë është dedikimi.  Njerëzit mund t’ju flasin gjatë gjithë kohës për perfeksion, por ju e dini që për të bërë një gjë dhe t’ja  nisësh që prej fillimit. Zakonisht jeni të suksesshëm.

2.

Ju keni një personalitet të vërtetë dhe nuk keni frikë ta tregoni; jeni autentik. Vlera juaj më e madhe është ndershmëria. Kjo ju lejon juve ta merrni jetën më mënyrë pozitive. Njerëzit gjithmonë marrin në konsideratë mendimin tuaj. Jeni shumë ndihmues dhe mirënjohës.

3.

Ju përdorni racionalizmin për të ecur përpara në jetë. Ju keni strategji për çdo vendim, dhe planifikoni gjërat deri në detaje. Jeni sistematik dhe të bindur për aftësitë tuaja.

4.

Kur ju vendosni qëllime, jeni të bindur që do i arrini, sepse keni vetëbesim. Nuk lejoni asnjë gjë të futet mes jush dhe qëllimeve tuaja.  Edhe pse të tjerët ju thonë se synoni shumë,  por kënaqësia e një pune të mirë dhe me qëllime të arritura, është e çmueshme për ju.

5.

Ju jeni për të tjerat dhe shumë ekstovert. Kur ju bisedoni me dike, e dëgjoni me vëmendje. Familja dhe miqtë janë gjërat më të vlefshme për ju./dardania.com