Femrat janë në kërkim të metodave si ta joshin një mashkull që pëlqejnë shumë. Sipas ekspertëve të lidhjeve, janë disa gjëra që duhet të bëni nëse mendoni se vërtetë dëshironi ta bëni për vete.

Ja çfarë duhet të bëni sipas intv.al:

1. Vishuni mirë

Mënyra si do dukeni në takim me të, është shumë e rëndësishme. Kjo gjë do t’iu bëjë të lumtur. Besimi është çelësi!

2. Kushtojini rëndësi higjenës personale çdo ditë

Nëse ndiheni mirë me veten dhe pamjen tuaj, kjo do e bëjë atë të ketë tërheqje ndaj jush. Provoni diçka të freskët, të tilla si një banjë me aromë të mirë ose një pastrues trupi. Përdorni deodorantin. Gjithashtu duhet të depiloheni rregullisht.

3. Mos harroni thonjtë

Meshkujt një nga gjërat e para që shikojnë te një femër janë thonjtë. Kjo nuk do të thotë se duhet t’i keni me modele të rënda, por mjafton t’i keni të pastra dhe të thjeshta.

4. Përdorni make-up

Provoni të eksperimentoni në shtëpi për të marrë një pamje të mirë dhe të natyrshme . Tualeti më i lehtë, sipas intv.al do iu bëjë të dukeni më bukur.

5.Përdorni parfum të mirë

Nëse ai është tërhequr prej jush nga një aromë të këndshme, atëherë ai do të fillojë të shohë bukurinë tuaj të brendshme. Mos hidhni shumë, por mjaftueshëm që ai ta ndjejë.

6. Jini të sigurta

Besimi dhe siguria janë dy gjërat që meshkujve iu duket seksi dhe tërheqëse. Mbaj kokën lart, duaje veten dhe pranoni se kush jeni .