Shumë gjëra në botë pasqyrojnë personalitetin tonë, dhe në veçanti lulet.

Të kesh një preferencë për këtë apo atë lloj mund të thuash shumë për veten dhe mënyrën se si na çon në mendimin dhe sjelljen çdo ditë.

Këtu janë disa shembuj, në sajë të këtij testi.

Trëndafili: çfarë mund të themi në lidhje me lulen e dashurisë që nuk e dini? Nëse ju pëlqen kjo atëherë ju jeni të ëmbël dhe romantik.

Karafili: është një nga llojet më të njohura të luleve. Dhe nuk është rastësi që sugjeron pasion, intensitet dhe ndjenjë sfide.

Luledielli: petalet e verdha të saj sugjerojnë gëzim, dëshirë për liri dhe talent. Por edhe padurim.

Jasemine: Bardhësia e saj është karakteristikë e një natyre të qetë, të relaksuar, një qëndrim që megjithatë shpesh të tjerët kanë tendencë të përfitojnë.

Orkide: mes të gjitha llojeve ekzistuese të luleve, kjo është ajo që është më e lidhur me ndjekjen e suksesit në të gjitha fushat. Por mbani mend se qëllimet arrihen edhe duke bashkëpunuar me njerëzit, dhe jo vetëm duke u konkurruar me ta.

Margarita: kush e vlerëson këtë lloj lule është zakonisht një person besnik dhe bujar, dhe që i jep shumë besim të tjerëve.

/b.d


Flash Lajme