Këtë javë u hap sezoni i emisionit “Kojshia Show” bashkë me të ftuarit që ishin Milaim Zeka dhe bashkëshortja e tij Eda.

Milaim Zeka në “Kojshia show” tregoj se si një politikan i njohur deshi të dilte per të pirë kafe me gruan e tij! Në një moment u fut një Modele në emision dhe duke i zbuluar një “tradhti” që Milaim Zeka kishte bërë me të, e gjithë kjo ishte vetëm një pjesë e skenarit.

Por që bashkëshortja e Zekës u acarua për disa momente.Shihni emisionin e plotë më poshtë:


Flash Lajme