Dilema e një mashkulli sot është “Ta mbaj apo ta heq mjekrën?”. Përgjigja nuk është aq e thjeshtë, pasi stili i të gjithë meshkujve është i ndryshëm dhe shumicës u pëlqen të eksperimentojnë me pamjen e tyre.

Ndonjëherë ndryshimi është shumë i dukshëm.

Ne të dardania.com do ju tregojmë sot disa foto të vipave, që kanë hequr mjekrën dhe ndryshimi ishte drastik. Shikoni fotot në galerinë më poshtë./dardania.com

Vëmendje: Nëse nuk iu shfaqet galeria, klikoni këtu

Foto 1 nga 16


Flash Lajme