A ka ndonjë gjë që është e përsosur? Papërsosmëritë që kemi na bëjnë më njerëzorë dhe të dhembshur. Sidoqoftë, shoqëria ka vendosur norma të caktuara që duket se kontrollojnë jetën e secilit.

Njerëzit shpesh bëjnë disa gjëra, jo sepse duan me të vërtetë, por sepse duan të jenë të përsosur dhe të respektojnë normat e shoqërisë. Dardania.com ka sjellë për ju në galerinë më poshtë, çiftet që thyen rregullat e shoqërisë dhe bënë atë që u diktonte zemra!/Përshtati: Kadrije Çako/dritare.net

Foto 1 nga 7

Kur çiftet me diferenca të mëdha lidhen fillimisht, të gjithë thonë: Nuk do t'u zgjasë shumë! Por ja që për Vinsentin dhe Tinën kjo nuk qëndron. Vinsent është 52 vjeç, ndërsa Tina vetëm 20. Ata u martuan dhe shumë shpejt do të bëhen mami dhe babai.