Siç duket disa fotografi janë bërë për të na habitur. Kënde te pazakonshme, reflektime të çuditshme dhe gjëra që ngjajnë sikur diçka krejtësisht ndryshe nga ajo që janë vërtetë e pengojnë mendjen tonë t’i perceptoi gjërat siç janë dhe na bëjnë t’i shikojmë këto fotografi disa herë deri sa të kuptojmë se çfarë po ndodh vërtetë.

  1. Kjo dorë është e zhytur në ujë shumë të pastër (në Suedi)

Image

2. Kur i kapsit sytë më shpejtë sesa blici i kamerës

Image

3. Nuk është det…është thjesht një qese plastike

Image

4. Kjo po që është një zgjatje!

Image

5. Kulla e Hapësirës ne Siatëll del përmbi re dhe duket sikur “Qyteti i reve” nga “Star Wars”

Image

6. Mijëra sorra duke ndenjur në lisa të mbuluar me borë

Image

7. Oh çfarë dorëze e bukur! Prit… nuk është dorëz!

Image

8. Kjo nuk është pikturë… është dritare e një shtëpie të braktisur në Australi

Image

9. Ky reflektim i llampës duket sikur UFO

Image

10. Duket sikur po digjet, por në fakt është vetëm reflektimi i diellit

Image

11. Ujë i ngrirë por duket sikur hartë topografike

Image

12. Shiko mirë! Nuk është gjethe

Image

13. Mjegulla e ka mbuluar Krasnojarskun!

Image

14. Shishet e verës janë shkrirë gjatë një zjarri në pyll dhe ja si duken tani

Image

15. Kur harron se je thjesht sallatë e gjelbër dhe bëhesh bredh i vogël

Image


Flash Lajme