An undated and unlocated picture shows German Nazi chancellor Adolf Hitler looking at a tiara and a sculpture of Napoleon Bonaparte during his visit of an art exhibition. Rudolf Hess stands in the background.
AFP PHOTO / FRANCE PRESSE VOIR (Photo credit should read STRINGER/AFP/Getty Images)

Fotot e fëmijërisë të Adolf Hitlerit dhe bashkëpunëtorëve të tij janë publikuar 130 vjet pasi një nga njerëzit më të ligj në historinë e njerëzimit pa për herë të parë dritën e diellit.

Hitleri lindi në 20 prill 1899 dhe kur ishte fëmijë thuhet se i pëlqente të këndonte në kishë dhe kishte ambicien për t’u bërë prift.

Fotografitë nuk tregojnë vetëm Hitlerin fëmijë, por edhe bashkëpunëtorët e tij në Gjermaninë naziste, që në histori kanë hyrë si disa nga njerëzit më të këqinj që kanë jetuar ndonjëherë në planet.


Flash Lajme