Nëse të gjithë do t’u sugjeronin një vend për të vizituar, sugjerimet më të shumta do të ishin për Indinë. Jo vetëm një vend me kuzhinë të jashtëzakonshme, por edhe një shtet me histori, kulturë e tempuj të lashtë.

Por, tani ka dhe një arsye tjetër pse duhet të vizitoni Indinë. Atje do të gjeni statujën madhështore të një shqiponje, të ndërtuar nga Rajiv Anchal.

Statuja ka marrë 10 vjet për t’u ndërtuar. Shikoni disa foto të saj, në galerinë më poshtë./dardania.com

Vëmendje: Nëse nuk iu shfaqet galeria, klikoni këtu

Foto 1 nga 8


Flash Lajme