Thonë që njeriu më dembel gjen zgjidhjen më të lehtë të një problemi, dhe kjo është e vërtetë. Dritare.net, në galerinë më poshtë ju sjell disa zgjidhje gjeniale që njerëzit  kanë gjetur.

Ata kanë arritur që një pasqyrë krehri të zëvendësojnë pasqyrën e makinës, apo me një shishe të zëvendësojnë kokën e dushit. Shikoni në galeri të gjithë fotot./dardania.com

Vëmendje: Nëse nuk iu shfaqet galeria, klikoni këtu

Foto 1 nga 8


Flash Lajme