Çdo ditë që po kalon, njerëzimi po rrit mundësitë për shkatërrimin e tokës. Jo shkatërrimin dhe zhdukjen si planet, por shkatërrimin nga ndotja, mbeturinat e hedhura vend pa vend, nga moskujdesi ynë.

Duke ndotur tokën, ne po vrasim vetveten.

Dhe nuk është çudi, që dikur, pas shumë vjetësh, edhe ne, njerëzimi të përfundojmë si këto kafshë të gjora, që po zhduken dita-ditës.

Të alarmuar nga situata dhe gjendja aktuale e planetit tonë, dardania.com ka sjellë për ju në galerinë më poshtë, disa foto, që do t’ju tregojnë si po vrasim qenien e gjallë, veten tonë duke ndotur mjedisin. Dhe nëse nuk bëjmë diçka për planetin, do të zhdukemi pa lënë asnjë gjurmë.//dardania.com

Foto 1 nga 22


Flash Lajme