Ka shumë diskutime dhe libra të shkruara në lidhje me raportin e burrave me gratë. Për një situatë të njëjtë ata japin mendime dhe ide të ndryshme nga njëri-tjetri.

 Ne besojmë se çdo grua do t’i kuptojë situatat e ilustruara me foto, në këtë artikull, ndërsa burrat mund të mbeten të befasuar.

Dardania.com ju sjell në galerinë më poshtë fotografi qesharake që dëshmojnë se gratë kanë mënyrën e tyre të të menduarit dhe nuk është gjithmonë e nevojshme që burrat t’i kuptojnë ato./A.C/dritare.net

Foto 1 nga 20


Flash Lajme