Paula Bavill, nga Wakefield, kishte frikë të ishte në turma të mëdha për shkak të gjendjes së saj të dobët, por tani mund të shihet rregullisht duke shëtitur së bashku me një qelbës të cilin ajo  emban lidhur me një litar ekzaktësisht si një kafshë shtëpiake normale.

Qelbësat njihen më së shumti nga era e keqe që lëshojnë kryesisht kur ndihen të rrezikuar si në formë vetmbrojtje për të larguar armikun me një erë të padurueshme.

Por për Paulën, Pongo është bërë një mik i çmuar i mbuluar me qime, të cilin e mban edhe në krahë dhe madje është përshtatur më së miri me erën e tij të keqe e cila duket se nuk e besdis aspak.

Ky qelbës e ndihmon Paulën të përqëndrohet tek ai gjatë shëtitjeve të cilat i bën e vetme dhe në këtë mënyrë ajo sfidno frikërat e saj duke mos u përqëndruar tek ato.


Flash Lajme