Disa njerëz të mahnisin ndonjëherë me veprimet e tyre. Nëpërmjet disa postimeve në Internet, ata kane ndarë sesi duken tani dhe si ishin dukur para 20 vjetëve.

Ata kanë gjetur një foto të vjetër, dhe e kanë sjellë në version krahasues me veten e tyre, sot.

Dardania.com ka mbledhur disa prej tyre dhe dëshiron t’i ndajë me ju. Fotot i gjeni në galerinë më poshtë./dardania.com

Foto 1 nga 16


Flash Lajme