Të qenit nënë është një nga detyrat më të vështira në botë. Mëmësia ju bën të mendoni për mirëqenien e fëmijës suaj në radhë të parë, dhe gjërat si kujdesi për veten, foto të bukura, mbeten në rresht të dytë.

Khloe Kardashian mbeti duke i tejmbushur me efekte çdo foto që hedh me të bijën 5-muajshe. Por ka dhe nëna të tjera të famshme që s’duan t’ia dinë për efekte, nuk shesin shumë mend dhe  e pasqyrojnë jetën e mëmësisë ashtu siç është. Dardania.com sjell për ju në galerinë më poshtë foto të nënave të famshme që nuk pretendojnë të jenë perfekte, dhe  e pasqyrojnë jetën ashtu siç është, pa efekte.//dardania.com

Foto 1 nga 13


Flash Lajme