Princ Harry dhe Meghan Markle, disa javë më parë, u bënë prindër të një djali që vendosën ta pagëzonin me emrin Archie.

Shumë njerëz janë kuriozë të dinë sesi do të duket ai në të ardhmen.

Kujt do t’i ngjajë më shumë, Harrty apo Meghanit?

Edhe shkencëtarët janë të paduruar për të ardhmen, dhe dëshirojnë të bëjnë parashikime.

Ata kanë studiuar Meghan dhe Harry, kur ishin më të vegjël, por dhe tani.

Meghan Markle dhe Princ Harry kur ishin femije
Meghan Markle dhe Princ Harry kur ishin femije

Sipas shkencëtarëve, këto janë dy mundësitë sesi do të duket në të ardhmen Archie.

Djali i Meghan dhe Harryt, Archie
Djali i Meghan dhe Harryt, Archie

Disa besojnë se bebi do t’i ngjajë Meghan, sepse gjenet e saj janë më të forta. Në përgjithësi flokët e errëta janë më dominate. E njëjta gjë vlen dhe për ngjyrën e syve. Pra, shanset që t’i ngjajë Meghanit janë më të mëdha./dardania.com


Flash Lajme