Lajme

Colors: Purple Color

Deri në 7 mijë euro gjobë për keqpërdorim me mjetet piroteknike

Deri në 7 mijë euro gjobë për keqpërdorim me mjetet piroteknike

Jemi në prag të festave të fund të vitit dhe përveç zbukurimit të shesheve të qyteteve, këto festa karakterizohen edhe me përdorimin e mjeteve piroteknike.

E për të nderuar veprimtarin e Komandantit të Brigadës 113 të UÇK-së, Mujë Krasniqi, të Profesorit Rifat Myziu, të atletit Ilir Asllani, të uraganit të Pashtrikut Qenë Qenaj dhe të gjithë dëshmorëve që derdhen gjakun e tyre në malet pranë kufirit shqiptaro-shqiptar, kishin ardhur bashkëluftëtarë dhe familjarë.

Policia e Kosovës ka shqiptuar mbi 1 mijë tiketa dënimi për shoferët

Policia e Kosovës ka shqiptuar mbi 1 mijë tiketa dënimi për shoferët

Policia e Kosovës ka publikuar sot statistikat e përgjithshme për aksidentet, arrestimet dhe gjobat e shqiptuara në trafik gjatë 24 orëve të fundit.

Flash Lajme