Lajme

Colors: Purple Color

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka bërë të ditur se falë bashkëpunimit të mrekullueshëm me humanistin Halil Kastrati dhe Shoqatën “Jetimët e Ballkanit”, me të cilën Komuna e Skenderajt ka nënshkruar memorandumin e mirëkuptimit për ndërtimin e këtyre shtëpive, po u kthehet fëmijëve dhe familjeve të tyre buzëqeshja e shoqëruar me lotët e gëzimit.

Burime të sigurta të KosovaPress-it bëjnë të ditur se Todiq dhe Petronijeviq janë rrahur nga Andrija Antonijeviq me shokë, derisa po qëndronin në publik duke shikuar lojën.

“Kryetari Todiq dhe bashkëpunëtori i tij kanë qenë në gjendje të dehur dhe kanë provokuar vazhdimisht njerëzit përreth të cilët po shikonin lojën e turnirit.

Ministri në dorëheqje i Tregtisë dhe Industrisë i Kosovës, Endrit Shala dhe ministri i Ekonomisë së Maqedonisë së Veriut, Kreshnik Bekteshi janë takuar sot në Prishtinë ku kanë diskutuar për gjetjen e rrugës së eliminimit të barrierave të ndërsjella tregtare.

Flash Lajme