Lajme

Colors: Purple Color

Turqia nikoqire e Komisionit të Përgjithshëm për Ekonomi, Infrastrukturë dhe Energji

Turqia nikoqire e Komisionit të Përgjithshëm për Ekonomi, Infrastrukturë dhe Energji

Kuvendi i Republikës së Kosovës mori pjesë në takimin e Komisionit të Përgjithshëm për Ekonomi, Infrastrukturë dhe Energji, ku u diskutua draft raporti dhe rezoluta me temë: “Roli i energjisë në zhvillimin e qëndrueshëm në Evropën Jug-lindore”, mbajtur sot në Kuvendin e Madh Kombëtar Turk në Ankara.

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosjes, Rexhep Selimi, ishte i ftuar në emisionin “DPT te Fidani” në T7.
Selimi ka komentuar deklaratën e Kadri Veselit, i cili në Konventën e Partisë Demokratike të Kosovës, pasi u zgjedh kryetar, ka thënë se më të në krye do të luftohet korrupsioni dhe nepotizmi.

Turqia nikoqire e Komisionit të Përgjithshëm për Ekonomi, Infrastrukturë dhe Energji

Turqia nikoqire e Komisionit të Përgjithshëm për Ekonomi, Infrastrukturë dhe Energji

Kuvendi i Republikës së Kosovës mori pjesë në takimin e Komisionit të Përgjithshëm për Ekonomi, Infrastrukturë dhe Energji, ku u diskutua draft raporti dhe rezoluta me temë: “Roli i energjisë në zhvillimin e qëndrueshëm në Evropën Jug-lindore”, mbajtur sot në Kuvendin e Madh Kombëtar Turk në Ankara.

Përfaqësuesit e Fakultetit të Mjekësisë së Serbisë dhe ata të vetëquajturit “Universiteti i Prishtinës”, janë takuar sot në Mitrovicë.

Përfaqësuesit e Fakultetit të Shkencave të Mjekësisë në Serbi si dhe përfaqësuesit e Fakultetit të Mjekësisë të vetëquajturit “Universiteti i Prishtinës” në Mitrovicë, sot kanë zhvilluar një takim.

Deputeti i LDK-së, Arben Gashi, ka thënë se situata deri te përplasjet fizike gjatë procesit zgjedhor të kësaj partie ka ardhur me fajin e lidershipit të saj.

“Është shkuar në sistemin e zgjedhje inkluzive ku në sallë mund të futen njerëz të ndryshëm dhe të tensionohet situata.

Flash Lajme