Lajme

Colors: Purple Color

Nuk ka procese automatike, të cilat do t’ia mundësonin Kosovës anëtarësimin në Organizatën e Kombeve të Bashkuara, edhe në rast se do ta merrte njohjen nga Serbia, në fund të procesit të dialogut, thotë Lisen Bashkurti, ish-përfaqësues i Shqipërisë në Kombet e Bashkuara dhe aktualisht president i Akademisë Diplomatike Shqiptare.

Banorët e Unazës së Re, janë mbledhur sërish mbrëmjen e sotme, ku vijojnë të protestojnë dhe kërkojnë anulimin e projektit korruptim.

Nën thirrjet: ‘Rama kriminel i këtij vendi! Do vijmë të ta gjejmë shtëpinë’, banorët i kanë bërë apel kryeministrit që të tërheqë menjëherë projektin ose përndryshe ka për ta pësuar keq.

Flash Lajme